Home

Welkom op de website van Lilalein Geboortekaartjes!

Aan deze nieuwe website wordt nog gewerkt, komende tijd zullen er meer kaartjes online bij komen…

Geboortekaarten | Lilalein biedt een mooie basiscollectie met verschillende thema’s. Door het gebruik van kleurrijke illustraties in collagetechniek heeft elk kaartje een levendige en warme uitstraling. Het zijn geboortekaartjes met een verhaal. Bovendien is elke collectie kaart aan te passen aan jullie persoonlijke wens; qua tekst, kleur en lettertype.

>> Bekijk de collectie geboortekaartjes.

Adoptiekaartjes | Welkom thuis wereldwondertjes!
Ook voor adoptiekaartjes is er een kleurrijke collectie bij Lilalein. Voor diverse landen en culturen zijn hier kaartjes te vinden. Ook zijn de collectie kaartjes aan te passen naar de juiste cultuur of herkomst of op maat te maken.

>> Bekijk de collectie aankomstkaartjes.


Geboortekaartje passend bij het seizoen!
Wordt jullie kindje deze lente of komende zomer geboren? En lijkt je dat mooi om dat te laten terugkomen op het geboortkaartje? Lilalein biedt jullie seizoenskaartjes, voor elk seizoen een geschikte kaart!

Benieuwd naar de kwaliteit van Lilalein?
Vraag nu een gratis modelkaartje aan en zie met eigen ogen de sprankelende kleuren en het mooie stevige papier van Lilalein. Modelkaartjes zijn opgemaakt met standaard lettertype en gedrukt op het basispapier. Bij een definitieve bestelling volgt uiteraard altijd een proefdruk van jullie persoonlijke kaartje.

>> Bekijk de beschikbare modelkaarten!


Duurzaam drukwerk!
Lilalein en haar vaste drukkerij Ruparo hechten veel belang aan duurzame productie van drukwerk. Daarom worden alle Lilalein kaarten gedrukt met een milieuvriendelijke digitale pers. En om te garanderen dat ook het papier waarop we drukken ‘in orde’ is, is de drukkerij FSC®-gecertificeerd!

Vragen?…
Jullie kunnen mij altijd een e-mail sturen naar lilaleinkaarten@gmail.com
voor de mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.


Leuke extra’s!
Lilalein heeft ook leuke extra’s om het kraamfeest helemaal compleet te maken. Inlegvellen voor het kraamfeest, een mooi canvasdoek van het geboortekaartje voor de babykamer en natuurlijk bijpassende sluitzegels voor de enveloppen.