Extra’s

Deze pagina is nog onder constructie…


De geboorte van jullie kindje is een unieke gebeurtenis, dat mag gevierd worden. De geboortekaartjes zijn een groot onderdeel van deze feestvreugde. Maar hieronder staan nog wat extra opties om je bestelling, en het feest, compleet te maken.

Sluitzegels
De enveloppen die geleverd worden bij de kaarten zijn standaard wit. Om de envelop ook een leuk accent te geven, heeft Lilalein bij elk soort kaart bijpassende sluitzegels. Dit is niet alleen makkelijk om de enveloppen dicht te plakken, het geeft net dat beetje extra aan de geboortepost.


Canvasdoek voor de babykamer

Een canvasdoek voor op de babykamer! Laat het ontwerp van jullie geboortekaartje op canvasdoek drukken. Canvasdoeken zijn ook los van geboortekaartjes te bestellen, leuk als kraamcadeau. Canvassen zijn op vele formaten mogelijk.


Lettertype keuze
De collectie kaarten op de website zijn opgemaakt met een standaard lettertype. Jullie hebben de keuze uit diverse lettermixen, om jullie kaartje meer naar eigen smaak te maken. Keuze voor ander lettertype uit de lettermix, hoort bij de service van Lilalein. Geen extra kosten. Geef jullie voorkeur aan bij de bestelling.