Bestellen

Hét geboortekaartje gevonden? Plaats dan hier jullie bestelling door het bestelformulier in te vullen. Elk geboortekaartje verdient persoonlijke aandacht, dat is waar Lilalein voor staat. Daarom verzorgt Lilalein alle opmaak en aanvragen persoonlijk. Dit kan soms wat tijd in beslag nemen. 

Wil je je kaartje op tijd kunnen versturen? 
Plaats dan het liefst minimaal 2 weken vóór de uitgerekende datum jullie bestelling. Eerder bestellen is altijd goed!

Nadat jullie de bestelling hebben geplaatst, ontvangen jullie per e-mail een offerte en een digitale proef van het door jullie bestelde kaartje. Nadat jullie de offerte van de bestelling en het ontwerp van het kaartje hebben goedgekeurd, wordt de bestelling definitief gemaakt.

Weten jullie nog niet wat het geslacht van jullie kindje wordt? Dan kunnen jullie een jongens- en een meisjeskaart bestellen. Geef bij de bestelling aan welke kaart en tekst jullie voor een jongen en welke voor een meisje willen gebruiken. Dit mogen 2 totaal verschillende kaarten zijn. Beide versies worden dan opgemaakt en bij de geboorte wordt de juiste kaart gedrukt.

Enveloppen vooraf? Willen jullie de enveloppen al voor de geboorte schrijven? Dan kunnen de enveloppen al toegezonden worden. De kosten voor vooraf verzenden van de enveloppen bedragen € 10,-. Dit is slechts een optie. Anders worden de enveloppen meegestuurd te samen met de kaartjes. Geeft dit aan bij het plaatsen van de bestelling.

Sluitzegels? Leuke stickers voor de enveloppen dicht te plakken, met detail van het kaartje erop gedrukt. Kosten voor setje van 6 zegels € 1,-. Dit is slechts een optie. Geeft dit aan bij het plaatsen van de bestelling.

Maar mocht je een andere vraag hebben kun je ook een e-mail te sturen naar lilaleinkaarten@gmail.com.

* Persoonlijke gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en worden enkel gebruikt voor de opmaak van jullie persoonlijke kaartje, voor het opstellen van de factuur en om de uiteindelijke oplage geboortekaarten te kunnen verzenden.

Bestelformulier:

    Om hoeveel kaarten zal het gaan? (Dit is in later stadium nog aan te passen.)

    Willen jullie de enveloppen vooraf ontvangen? | kosten € 10,-

    Willen jullie er bijpassende sluitzegels bij? | kosten € 1,- per set van 6 zegels

    Welke lettermix voor de opmaak? (Dit is in later stadium ook nog aan te passen.)